Hoe maak ik een weborder aan?

Hieronder de stappen om een weborder aan te maken:

1. Inloggen op het portaal**:
   - Ga naar [partners.cjp.nl](https://partners.cjp.nl).

- Log in met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld bij CJP en het bijbehorende wachtwoord.

2. Nieuw wachtwoord aanvragen (indien nodig):
   - Als je het wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina partners.cjp.nl klikken op 'Wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

3. Weborder aanmaken:

- Nadat je bent ingelogd, ga je naar de button om een weborder aan te maken.

- Zorg ervoor dat je het schoolnummer van de desbetreffende school bij de hand hebt, want dit heb je nodig om de weborder te kunnen voltooien.

- Vul alle gegevens in en rond de weborder af.

4. Goedkeuring en controle**:
   - Nadat de weborder is aangemaakt, kan de school de weborder goedkeuren.
   - Na goedkeuring zal CJP de weborder controleren en uitbetalen van het cultuurkaartbudget van de school.

Volg de instructies op het scherm om de weborder correct in te vullen en te verzenden. Succes met het aanmaken van de weborder!