Ik ben een culturele instelling. Hoe kan ik mijn bankrekening nummer wijzigen?

Ik ben een culturele instelling. Hoe kan ik mijn bankrekening nummer wijzigen?

Wijzigen IBAN

Het wijzigen van de IBAN kan in het menu 'instellingen' onder het tabblad 'financiën'. Door het overboeken van € 0,01 via iDEAL kan CJP het rekeningnummer verifiëren en koppelen aan het account. Klik hiervoor op de 'Wijzig IBAN' knop.

Geen toegang meer tot de oude IBAN? Maak dan geen nieuwe weborders aan totdat de IBAN gewijzigd is.

Geldigheid Cultuurkaart-budget

Het Cultuurkaart-budget is nu een kalenderjaar geldig in plaats van een schooljaar. Scholen kunnen, na de budgetbestelling, nu toegang hebben tot dit nieuwe budget en verzoeken plaatsen bij culturele instellingen. Deze verzoeken zijn te zien in het partnerportaal op https://partners.cjp.nl/ . Vervolgens kan er via '+weborder' een nieuwe weborder aangemaakt worden voor de school.