Ik wil een CJP-lidmaatschap met digitale pas

Ik ben student of docent op de middelbare school of in het MBO

De kans groot dat je een gratis CJP via school krijgt. Je ontvangt dan een code die je kunt gebruiken om je CJP-lidmaatschap met digital pas te activeren. Maak een account aan via mijn.cjp.nl/aanmelden en check of je in aanmerking komt voor een gratis CJP.

Ik ben jonger dan 30 jaar oud

Ben je onder de 30 en krijg je via je school geen gratis CJP? Maak een account via mijn.cjp.nl/aanmelden schaf binnen een handomdraai een CJP aan. Je koopt dan een digitale CJP voor een jaar. Na dit jaar is een lidmaatschap dagelijks opzegbaar.