Activeren van je account

Heb je een CJP gratis gekregen via je school of gekocht in onze webshop? Vergeet niet je account te activeren zodat je gebruik kunt maken van alle kortingen.

1. Klik op de link in de e-mail of SMS die je hebt ontvangen
  2. Vul je gegevens in
  3. Activeer je account
  4. Check alle aanbiedingen van CJP op www.cjp.nl

Je kunt je digitale pas altijd terug vinden in je profiel op https://mijn.cjp.nl/. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Een handige tip is om een screenshot van je pas te maken of deze te downloaden. Dan heb je snelle toegang via de galerij van je mobiel en hoef je niet altijd in te loggen.