Waarom deelnemen aan de Cultuurkaart?

De CJP Cultuurkaart kent vele voordelen. Het systeem van de CJP Cultuurkaart werkt namelijk zo dat alle partijen die baat hebben bij de CJP Cultuurkaart hieraan ook meebetalen: de scholen, CJP en de Cultuurkaart-acceptanten. Alleen op deze manier kunnen we samen een goede invulling geven aan het cultuuronderwijs. Wanneer je als school investeert in de Cultuurkaart, wordt dit altijd beloond.

De voordelen op een rij:

• Er is minimaal € 5,50 per leerling beschikbaar voor kunst- en cultuuractiviteiten. Afhankelijk van de keuze van deelname is dit individueel of klassikaal tegoed.
  • Het tegoed van leerlingen mét een bijdrage school komt klassikaal beschikbaar. De school bepaalt hoe dit uitgegeven wordt.
  • Leerlingen met een bijdrage school krijgen een gratis CJP.
  • Per school worden Docentenpassen beschikbaar gesteld.
  • Scholen krijgen toegang tot een speciale voordeelwebshop van CJP met o.a. NS Schooltoer-tickets, GVB Schooltoer-tickets en het Cultuurkaart-dossier.
  • De school bepaalt zelf hoe deze deelneemt: er wordt voor alle leerlingen een CJP Cultuurkaart aangevraagd, maar de school bepaalt voor hoeveel leerlingen er een bijdrage school beschikbaar gesteld wordt.
  • Als school maak je kans op € 1.000,- extra Cultuurkaart-tegoed.
  • Scholen krijgen korting voor docenten en onderwijsondersteunend personeel.
  • Scholen krijgen toegang tot een online schoolportal dat helder inzicht geeft in klassikale culturele activiteiten (o.a. kosten en weborders). Daarnaast wordt hier informatie van alle culturele instellingen gedeeld.