De factuur voor de CJP Cultuurkaarten is niet ontvangen op school

De factuur voor de CJP Cultuurkaarten is niet ontvangen op school

De factuur is verstuurd naar het hiervoor opgeven emailadres. Dit email adres kun je eventueel aanpassen als je bent ingelogd op scholen.cjp.nl bij instellingen.

De factuur voor de CJP-Cultuurkaart bestelling is ook altijd te downloaden op scholen.cjp.nl:

• Log in op scholen.cjp.nl;
  • Klik op 'Bestellingen';
  • Klik op het tabblad 'Budget';
  • Klik op de bestelling;
  • Download de factuur.

Het is ook een mogelijkheid een email te sturen naar support@cjp.nl. Vermeld dan wel het schoolnummer en de gegevens van de school. Alleen met deze gegevens kunnen wij de juiste factuur op de mail zetten.