Ik ontvang geen mails van CJP. Wat kan ik doen?

Je kunt de uitnodiging om te activeren  beter  in kleine groepjes doen, bijvoorbeeld per klas.  Zou je dit willen proberen?

Mocht dit niet werken dan kan onderstaande van toepassing zijn.

Het kan zijn dat de mails die verstuurd worden vanuit CJP in de map ongewenste items of spam terecht komen. Om te zorgen dat de budgethouder, docenten en leerlingen de e-mails van CJP goed ontvangen is het belangrijk om de IP-adressen van CJP aan de whitelist toe te voegen. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld de ICT-coördinator van school.

Vanuit deze IP adressen stuurt CJP e-mails: