Hoe kan ik de gegevens van de budgethouder wijzigen?

Het belangrijkste onderdeel van de wijziging budgethouder is het e-mailadres. Daarmee logt de budgethouder in. Je kunt dit op de volgende manier wijzigen:

• Log in op het scholenportal, via https://scholen.cjp.nl;
  • Ga naar 'Instellingen' en klik bovenaan op 'Mijn gegevens';
  • Klik op 'Verander e-mailadres';
  • Voer het juiste adres in en klik op 'Opslaan';
  • Er wordt een e-mail naar het nieuwe adres gestuurd, met een link waarmee het nieuwe e-mailadres bevestigd kan worden;
  • Als het wachtwoord bekend is, kan er direct met het nieuwe e-mailadres ingelogd worden. Is het wachtwoord niet bekend? Ga dan naar https://scholen.cjp.nl/wachtwoord om een nieuwe aan te maken.
  • Bij een foutmelding staat er mogelijk al een docentenaccount op het nieuw opgegeven e-mailadres geregistreerd. Er kan dan gemaild worden naar support@cjp.nl met de vraag om het e-mailadres te wijzigen voor het account.
  • Deze zelfde handelingen kunnen worden verricht bij 'Informatie directie' om de directiegegevens te wijzigen.

Om de naam van de budgethouder (of van de directie) te veranderen keer je terug in het menu 'Mijn gegevens'.