Ik heb per ongeluk een foutieve weborder goedgekeurd, wat nu?

Ik heb per ongeluk een foutieve weborder goedgekeurd, wat nu?

Zodra een weborder is goedgekeurd, gaat deze ons automatische betalingssysteem in. We kunnen dit stopzetten, maar hieraan zijn wel kosten verbonden. We adviseren daarom om het onderling met de instelling te regelen. Wanneer de weborder is uitbetaald kan het niet meer teruggedraaid worden.