De leerlingen en docent gegevens van vorig schooljaar zijn niet meer zichtbaar op scholen.cjp.nl

De leerlingen en docent gegevens van vorig schooljaar zijn niet meer zichtbaar op scholen.cjp.nl

CJP is verplicht om aan het begin van het schooljaar de lijsten te verwijderen om ruimte te maken voor de nieuwe gegevens van schooljaar 24/25  . Daarom zijn lijsten met gegevens weg. er kan nu voor docenten en studenten een nieuwe upload gedaan worden, activatiecode kan aangemaakt worden en een uitnodigingen verstuurd worden. Als een student of docent uit die lijst afgelopen jaar al een CJP geactiveerd heeft, dan wordt die status overgenomen en ontvangt de pashouder geen uitnodiging, maar een notificatie dat er weer een pas beschikbaar is tot 31 dec. 2025.